The new taste of chocolate : (Record no. 23905)
[ view plain ]
000 -BAŞLIK | |
---|---|
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı | 01236nam a2200313 4500 |
003 - KONTROL NUMARASI KİMLİĞİ | |
Kontrol Alanı | KOHA_MIRAKIL |
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI | |
Kontrol Alanı | 20191007203849.0 |
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ | |
Sabit Alan | 090701s2009 cauab b 001 0 eng |
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Isbn | 158008950X |
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Isbn | 9781580089500 |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün Kataloglama Kurumu | TR-IsVHK |
Kataloglama Dili | eng |
Çeviri Kurumu | TR-IsVHK |
Description conventions | rda |
041 ## - DİL KODU | |
Metin ya da ses kaydının dil kodu | eng |
050 ## - SINIFLAMA ve YER NUMARASI | |
Sınıflama Numarası | TX 767 |
Yer Numarası | .P74 2009 |
090 ## - YEREL YER NUMARASI | |
Yerel Yer Numarası | TX 767 .P74 2009 |
100 ## - KİŞİ ADI | |
Yazar Adı (Kişi adı) | Presilla, Maricel E. |
245 #4 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Başlık | The new taste of chocolate : |
Alt Başlık | a cultural and natural history of cacao with recipes / |
Sorumluluk Bildirimi | Maricel E. Presilla. |
246 ## - VARYING FORM OF TITLE | |
Title proper/short title | Chocolate |
250 ## - BASIM BİLDİRİMİ | |
Basım Bildirimi | 1st rev. ed. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Yayın Yeri | Berkeley [Calif.] : |
Yayınevi | Ten Speed Press, |
Yayın Tarihi | 2009. |
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA | |
Sayfa, cilt vb.sayısı | ix, 246 pages : |
Diğer fiziki detaylar | illustrations (some color) ; |
Boyutları | 27 cm. |
336 ## - CONTENT TYPE | |
Source | rdacontent |
Content type term | text |
Content type code | txt |
337 ## - MEDIA TYPE | |
Source | rdamedia |
Media type term | unmediated |
Media type code | n |
338 ## - CARRIER TYPE | |
Source | rdacarrier |
Carrier type term | volume |
Carrier type code | nc |
504 ## - BİBLİYOGRAFİ NOTU | |
Bibliography, etc. note | Includes bibliographical references and index. |
650 ## - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Chocolate. |
650 ## - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Cooking (Chocolate) |
856 ## - ELEKTRONİK YER ve ERİŞİM | |
Kaynak Tanımlayıcı (URL) | http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy1007/2009026130-s.html;http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy1007/2009026130-t.html;http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy1007/2009026130-b.html;http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy1007/2009026130-d.html |
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA) | |
Sınıflama Kaynağı veya Raf Düzeni | Library of Congress Classification |
Koha item type | Books |
Geri Çekilme Durumu | Kayıp Durumu | Sınıflandırma Kaynağı | Hasarlı Durumu | Kredi için değil | Kalıcı Konum | Mevcut Konum | Toplam Ödünçverme | Yer Numarası | Demirnaş Numarası | Materyal Türü |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library of Congress Classification | Vitali Hakko Kreatif Endüstriler Kütüphanesi | Vitali Hakko Kreatif Endüstriler Kütüphanesi | TX 767 .P74 2009 | 012180 | Books |