Simple & classic : (Record no. 24205)
[ view plain ]
000 -BAŞLIK | |
---|---|
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı | 00704nam a22002057a 4500 |
003 - KONTROL NUMARASI KİMLİĞİ | |
Kontrol Alanı | KOHA_MİRAKIL |
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI | |
Kontrol Alanı | 20220719081031.0 |
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ | |
Sabit Alan | 220719b tu ||||| |||| 00| 0 tur d |
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Isbn | 9780714878119 |
040 1# - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Kataloglama Dili | eng |
050 0# - SINIFLAMA ve YER NUMARASI | |
Sınıflama Numarası | TX 714 .H67 2019 |
090 ## - YEREL YER NUMARASI | |
Yerel Yer Numarası | TX 714 .H67 2019 |
100 ## - KİŞİ ADI | |
Yazar Adı (Kişi adı) | Hornby, Jane. |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Başlık | Simple & classic : |
Alt Başlık | 123 step-by-step recipes |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Yayın Yeri | New York : |
Yayınevi | Phaidon, |
Yayın Tarihi | 2019. |
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA | |
Sayfa, cilt vb.sayısı | 511 p. |
Diğer fiziki detaylar | pho. |
Boyutları | 27 cm. |
500 ## - GENEL NOT | |
Genel Not | Designed with a fresh new cover showing exactly how useful this book is with its detailed step-by-step shots and beautiful finished dishes.<br/>Includes index. |
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
9 (RLIN) | 11512 |
Konusal terim veya coğrafi ad | Cooks |
Genel Alt Konu | Baking, |
Kronolojik Alt Konu | Cooking |
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA) | |
Sınıflama Kaynağı veya Raf Düzeni | Library of Congress Classification |
Koha item type | Books |
Geri Çekilme Durumu | Kayıp Durumu | Sınıflandırma Kaynağı | Hasarlı Durumu | Kredi için değil | Kalıcı Konum | Mevcut Konum | Alındığı Tarih | Toplam Ödünçverme | Yer Numarası | Demirnaş Numarası | Son Görülme Tarihi | Fatura Tarihi | Materyal Türü |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library of Congress Classification | Vitali Hakko Kreatif Endüstriler Kütüphanesi | Vitali Hakko Kreatif Endüstriler Kütüphanesi | 07/19/2022 | TX 714 .H67 2019 | 12484 | 07/19/2022 | 07/19/2022 | Books |