Cuba : (Record no. 24217)

MARC details
000 -BAŞLIK
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı 01858cam a22003137i 4500
001 - KONTROL NUMARASI
control field 20538540
003 - KONTROL NUMARASI KİMLİĞİ
Kontrol Alanı KOHA_MİRAKIL
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI
Kontrol Alanı 20220719120638.0
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ
Sabit Alan 180612s2018 enka b 001 0 eng d
010 ## - LIBRARY OF CONGRESS CONTROL NUMBER
LC control number 2018302152
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Isbn 9780714875767
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number (OCoLC)on1007070342
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün Kataloglama Kurumu YDX
Kataloglama Dili eng
Çeviri Kurumu YDX
Description conventions rda
050 00 - SINIFLAMA ve YER NUMARASI
Sınıflama Numarası TX 716 .C8 V34 2018
090 ## - YEREL YER NUMARASI
Yerel Yer Numarası TX 716 .C8 V34 2018
100 1# - KİŞİ ADI
Yazar Adı (Kişi adı) Vázquez Gálvez, Madelaine,
İsimle ilişkili tarihler 1959-
İlişkili Terim author.
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Başlık Cuba :
Alt Başlık the cookbook /
Sorumluluk Bildirimi Madelaine Vázquez Gálvez and Imogene Tondre.
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Yayın Yeri London :
Yayınevi Phaidon Press,
Yayın Tarihi 2018.
264 #1 - ÜRETİM, YAYIN, DAĞITIM, ÜRETİM VE TELİF HAKKI BİLDİRİMİ
Place of production, publication, distribution, manufacture London :
Name of producer, publisher, distributor, manufacturer Phaidon Press,
Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice 2018.
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA
Sayfa, cilt vb.sayısı 431 pages :
Diğer fiziki detaylar color illustrations ;
Boyutları 28 cm
500 ## - GENEL NOT
Genel Not A unique compilation of authentic home-cooking recipes from Cuba, reflecting the island's remarkable culinary diversity.
504 ## - BİBLİYOGRAFİ NOTU
Bibliography, etc. note Includes bibliographical references (page 431) and index.
505 0# - İÇİNDEKİLER NOTU
İçindekiler Notu The Cuban pantry -- Appetizers and snacks -- Soups -- Rice -- Pastas and pizzas -- Fish, poultry, and meat -- Vegetables and legumes -- Eggs -- Salads -- Sauces and dressings -- Sweets and desserts -- Drinks -- Guest chefs.
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc "Cuban food is known worldwide for its blend of bright colours and intense flavors, and Cuba: The Cookbook is the first book to celebrate and document comprehensively its cuisine and contemporary food culture. Collected by those who best know the entire Cuban culinary landscape, the 350 home-cooking recipes in this compendium explore the country's myriad traditions and influences - from Spanish to Soviet to Chinese - through recipes for appetizers, rice dishes, fish, meat, vegetables, egg dishes, desserts, and more."--Amazon.com.
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Cooking, Cuban.
700 1# - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞİ - KİŞİ ADI
Yazar Adı (Kişi adı) Tondre, Imogene,
İlişkili Terim author.
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA)
Koha item type Books
Sınıflama Kaynağı veya Raf Düzeni Library of Congress Classification
Holdings
Geri Çekilme Durumu Kayıp Durumu Sınıflandırma Kaynağı Hasarlı Durumu Kredi için değil Kalıcı Konum Mevcut Konum Alındığı Tarih Toplam Ödünçverme Yer Numarası Demirnaş Numarası Son Görülme Tarihi Fatura Tarihi Materyal Türü
    Library of Congress Classification     Vitali Hakko Kreatif Endüstriler Kütüphanesi Vitali Hakko Kreatif Endüstriler Kütüphanesi 07/19/2022   TX 716 .C8 V34 2018 012496 07/19/2022 07/19/2022 Books
AKM
Gümüşsuyu Mahallesi, Mete Caddesi No:2
Beyoğlu, İstanbul
Çalışma Saatleri:
Salı - Pazar
10:00 ile 17:00 arası